Referenser

Referenser

Här kan du ta del av mina referenser som publicerats i olika sammanhang. 

Nedan hittar du referenser kring mina föreläsningar. Det finns artiklar som publicerats i olika medier, omdömen som lämnats av åhörare samt en kortfilm om mig.  Längst ner på sidan finns länkar till Trustpilot där du kan du ta läsa och lämna omdömen.

En förebild för andra!

Jacob är en sann förebild för andra. Hans livsgläde, kämparglöd och kreativitet i att ständigt utmana sig själv att bli bättre, nå längre, göra mer, inspirerar och påverkar oss alla. Ge aldrig upp!

Lotta Vedholm, VD Cochlear

Inspirerande föreläsning - Mina tre liv

Jacob Johanen berör, inspirerar och lockar till skratt med sin nya föreläsning "Mina tre liv". Jacob är en proffsig och personlig föreläsare som med mycket energi tar sig an livets svåra frågor och inspirerar sin publik att se möjligheter och utvecklas!

Anders Henriksson, åhörare

En hyllning till livet

Jacobs berättelse är en personlig historia om hur en ung människas livsvilja vägrar ge vika för den omvälvande motgång som naturen utsätter honom för. Som lyssnare får man lära sig mer om de utmaningar som döva personer kan ställas inför men också om den styrka och drivkraft som kan växa fram i de allra mest desperata situationerna. Med en unik glimt i ögat lyckas Jacob att på ett humoristiskt och avslappnat vis att prata om ett ämne som annars är tungt och allvarsamt på grund av det lidande som följer av att berövas ett sinne.

P.K, åhörare

Utmärkt föreläsning 

Stort TACK för den intressanta föreläsning med hög igenkänningsfaktor som du höll för våra hörselelever på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg. Eleverna var mycket nöjda och tyckte det var spännande att få ta del av din livsresa och dina erfarenheter, både på universitetet och i arbetslivet. Du visar hur viktigt det är med ett hörselmedvetande och att se möjligheter istället för hinder. 

Emma Andersson, lärare

Tusen tack!

Tusen tack för en otroligt uppskattad personlig beskrivning om hur du tränar din hörsel som andra tränar inför maraton! Med fokus på praktiska träningsrutiner och pepptalk! Kärlek från alla oss föräldrar!!!

Ola Rosling, Gapminder

Intressant perspektiv och berättelse om en livsresa som kan vara svårt för en utomstående att förstå. Bra berättare, med humor som ger en inblick i något som de flesta av oss tar för givet. Att gå från att höra till att tappa det och återfå det igen. Intressant och roligt. Rekommenderas.

Besart Demaku, åhörare

En intressant föreläsning

Intressant föreläsning där man får en inblick i Jacobs liv före och efter att han fick implantatet, som fungerat bra för honom. Inspirerande hur man ska se på motgångar i livet som uppstår genom att inte låta tillstånd/sjukdomar hindra en från att göra det man tycker är givande!

Naramsin, åhörare

Tack för föreläsningen!

Det var den bästa föreläsning jag upplevt i hela mitt liv!!! Jag önskar att jag haft den på video så att jag kunde sett den om och om igen. Så lärorik!!! Tårarna rann när jag gick. Du såg det själv. " Ja, så bra var du! Jag lärde mig mycket!

Irma Svensson, åhörare

Föredöme på NCFIE i Göteborg

Jacobs föreläsning på konferensen NCFIE i Göteborg i Barnplantornas och Sahlgrenska universitetssjukhusets regi fick mycket bra betyg hos de 240 deltagarna. Han imponerar genom din styrka, ödmjukhet och envishet samt att framföra det på ett sätt som entusiasmerar andra.

Ann-Charlotte Gyllenram, Ordförande Barnplantorna

Fin berättelse

Vilken fin berättelse om Jacobs resa genom sina 3 liv. Han utstrålar en sån livsglädje och humor och är en verklig förebild för oss alla som klagar över oväsentligheter. Anlita honom om ni behöver inspirera och få perspektiv på vad som egentligen är viktigt för oss människor! Heja dig🙏

Anna och Erol, åhörare

Snabblänkar

Copyright © Alla rättigheter förbehållna