Referenser

MINA

REFERENSER

Inlägg i Dagens Industri 2016-12-14

Kort video om min hörselresa

Inlägg på portalen Hörselföralla

Artikel i Barnplantornas tidsskrift gällande långresa i Asien

Citat:

 

En förebild för andra!

Jacob är en sann förebild för andra. Hans livsgläde, kämparglöd och kreativitet i att ständigt utmana sig själv att bli bättre, nå längre, göra mer, inspirerar och påverkar oss alla. Ge aldrig upp!

Lotta Vedholm, VD Cochlear

 

 

Föredöme på NCFIE 2016 i Göteborg

Jacobs föreläsning på konferensen NCFIE 2016 i Göteborg i Barnplantornas och Sahlgrenska universitetssjukhusets regi fick mycket bra betyg hos de 240 deltagarna. Han imponerar genom din styrka, ödmjukhet och envishet samt att framföra det på ett sätt som entusiasmerar andra.

Ann-Charlotte Gyllenram, Ordförande Barnplantorna

 

 

Tack för föreläsningen igår!

Det var den bästa föreläsning jag upplevt i hela mitt liv!!! Jag önskar att jag haft den på video så att jag kunde sett den om och om igen. Så lärorik!!! Tårarna rann när jag gick. Du såg det själv. "

Ja, så bra var du! Jag lärde mig mycket!

Irma Svensson, åhörare

 

 

Tusen tack!

Tusen tack för en otroligt uppskattad personlig beskrivning om hur du tränar din hörsel som andra tränar inför maraton! Med fokus på praktiska träningsrutiner och pepptalk! Kärlek från alla oss föräldrar!!!

Ola Rosling, Gapminder

 

 

Utmärkt föreläsning på Katrinelundsgymnasiet

Ett stort TACK för den intressanta föreläsning med hög igenkänningsfaktor som du höll för våra hörselelever på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg. Eleverna var mycket nöjda och tyckte det var spännande att få ta del av din livsresa och dina erfarenheter som hörselskadad och CI-brukare, både på universitetet och i arbetslivet. Du visar hur viktigt det är med ett hörselmedvetande och att se möjligheter istället för hinder.

Emma Andersson, lärare

 

 

Inspirerande

Proffsigt, personligt och väldigt uppskattat!

Johanna Ivarsson, Barnplantorna

 

 

Bra presentation på en engagerande nivå

Bra presentation på en engagerande nivå

Jacob varvar personliga erfarenheter med tips och tricks till andra CI-användare för att optimera sin hörförmåga. Allt med en glimt i ögat!

Björn Österlind, åhörare

 

© Copyright 2017. All Rights Reserved.