Om mig

MIN

BERÄTTELSE

Sedan jag föddes har mitt liv kantats av motgångar och medgångar. Det har alltid hänt saker omkring mig och så är det än idag. Vid 19-års ålder fick jag en ovanlig sjukdom som drabbar en på miljonen. Mitt liv och min tillvaro vändes upp och ner och jag har sedan dess kämpat för att ta mig fram i livet. Dem motgångar och medgångar jag mött har gjort mig till en bättre människa och jag har genomgått en enorm personlig utveckling vad gäller moral och värderingar, erfarenheter, visdomar och livsval.

 

Jag har samlat ett bagage med många erfarenheter som kan komma till nytta för andra personer i livet. Många av erfarenheterna handlar om saker i livet som alla går igenom. Det har gått upp för mig hur mycket vi själva kan göra när vi står inför svårigheter och att det många gånger handlar om att våga möta våra rädslor och att kämpa när vi står inför motgångar, samtidigt som vi bör njuta när vi väl har medgångar i livet.

 

På min fritid umgås jag med familj och vänner, spelar biljard eller basket, läser böcker/lyssnar på ljudböcker och trivs mycket med att resa och upptäcka nytt.

 

Nedan kan du se en två minuter kort video om min hörselresa.

Universitetsexamen:

Socialt arbete (Socionom)

Juni 2013

Studerade på Örebro Universitet och jobbade inom socialt arbete parallellt med studierna.

 

Yrke:

Socialsekreterare

Socialtjänsten Göteborgs stad

Arbetar som socialsekreterare med akut social myndighetsutövning dygnet runt.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.